Powerboat varen in Scheveningen

Powerboat varen in Scheveningen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Uniek en avontuurlijk cadeau met actie
Is een rondvaart te relaxed voor jou en ben je juist op zoek naar actie? Neem dan plaats in een powerboat! Voel de G-krachten op het water als je met snelheden van wel 100 km/uur langs de kust van Scheveningen vaart. Een unieke verrassing voor iedereen die van avontuur houdt.

Het geweld van motoren versus de elementen
Zodra je open water bereikt gaan de gashendels open en hoor je de motoren van 300PK hard brullen. De powerboot ‘Bubbles’ verandert in een rubberen raket. 1, 2, 3.. ready for take off! Houd je goed vast, want de boot maakt haakse bochten met snelheden van 100 kilometer per uur. Wanneer je langs de prachtige kust van Scheveningen scheurt, voelt het net alsof je in een achtbaan zit.

Powerboaten in elke weersomstandigheid
Slecht weer is voor deze rondvaart geen spelbreker. Wat dacht je ervan om een muur van golven te trotseren in je boot? Dat extra stukje avontuur geeft juist een grote kick. Je ontvangt warme en beschermende kleding zodat deze unieke ervaring ook op de frissere dagen door kan gaan. Neem plaats in de powerboat en spoel hem van je bucketlist!

Goed om te weten
Trek een outfit aan die makkelijk zit en neem voor de zekerheid droge kleding mee. Dit avontuur kan fysiek behoorlijk belastend zijn. Denk hierbij aan je gezondheid. Vanwege COVID-19 dien je een verklaring in te vullen of je geen klachten hebt. Alleen dan wordt er gevaren.

Locatie
Den Haag

Details
Aantal personen: 1
Duur: 30 minuten
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Rondvaart met snelheden tot 100 km/uur
• Langs de prachtige kust van Scheveningen
• Voel de G-krachten
• Neem droge kleding mee
• Geschikt voor verschillende weersomstandigheden