Privé workshop dansen

Privé workshop dansen

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Samen leren dansen tijdens een privé dansles
Houd je van muziek, beweging en ritme? Dan is een privé workshop dansen echt iets voor jou. Heerlijk ontspannen op vrolijke en tropische muziek waar plezier en verbinding centraal staan. Kies uit Salsa, Kizomba of Bachata en ervaar een tropisch gevoel dichtbij huis! Wie geef jij deze feelgood workshop cadeau?

Dansles geheel op maat
Na een kopje koffie van Braziliaanse bonen of ander lekker drankje kiezen jullie een dans uit en start je met het dansprogramma. Jullie gaan met een ervaren dansleraar aan de slag om de basics van de dans te leren. Leer de pasjes, het tellen en het ritme op tropische muziek. De leraar maakt de workshop geheel voor jullie op maat. Op eigen niveau ontdek je de dans van jouw keuze.

De wereldse dansen Salsa, Bachata of Kizomba
We nemen jullie mee op dansavontuur naar Cuba, Latijns-Amerika, Afrika en/of de Dominicaanse republiek. Bij Salsa start je met de merengue, een makkelijke dans vol vrolijke figuren, om door te gaan met de pikante sensuele Cubaanse dans. Of oefen flitsend voetwerk en maak sensuele bewegingen op vrolijke Bachata muziek. Zin in een échte connectie met je partner? Kies dan de dans uit Angola: Kizomba. Met als danshouding een omarming. De passie spat er vanaf!

 

Locatie
Arnhem

Details

Aantal personen: 2
Duur: 1.5 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Privé les Salsa, Bachata of Kizomba
• Actief ontspannen en genieten
• Ervaren dansleraren
• Geschikt voor absolute beginners
• Locatie met een tropisch tintje
• Inclusief drankje