Push&Pull Fitness

Push&Pull Fitness
<
Push&Pull Fitness
Push&Pull Fitness
>

Geen tickets beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen tickets beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Push&Pull Fitness is een compacte sportschool in centrum van Groningen. Zoek je een sportschool vlakbij je werk met ruime openingstijden? Dan is Push&Pull Fitness net wat voor jou! Bij Push&Pull Fitness krijgt iedereen een vorm van coaching en is er altijd een personal trainer op de vloer om je te assisteren tijdens het trainen. Kies voor vrij sporten, personal training of volg tweemaal in de week onze small group trainingsmomenten, net wat jou uitkomt.

Push&Pull is geen standaard sportschool, maar is ingericht om effectief te trainen voor maximaal resultaat! Weet je niet waar je moet beginnen? Het maakt niet uit op welk niveau je zit. Ook jij kunt trainen als een atleet! 

- Leer trainen als een atleet
- Gratis personal trainingssessie bij aanmelding
- Om de 4-6 weken een nieuw trainingsschema
- Altijd een vorm van coaching
- Join the community!

Adres
Nieuweweg 11
9711TA Groningen
Groningen
Nederland

Openingstijden
Push&Pull Fitness is doordeweeks geopend van 08:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur en op zondag van 10:00 tot 21:00 uur. Wil je de sportschool eerst uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen via de website.

Je kunt bij Push&Pull zelfstandig of onder begeleiding sporten vanaf € 9 per week. Bekijk de website van Push&Pull voor meer informatie.

Telefoonnummer: 050 - 364 63 72

Website: www.pushenpull.nl