Slipcursus experience

Slipcursus experience

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Slipcursus die je een volleerd automobilist maakt
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan. Een antislipcursus is dé manier om een volleerd automobilist te worden. Je leert om te gaan met noodstops, de werking van het ABS systeem, remmen en uitwijken en nog veel meer! Zo weet je altijd hoe je moet handelen als de auto zijn grip verliest. Welke automobilist kan dit cadeau goed gebruiken?

De controle over je auto in een ongevalssituatie
Natuurlijk kan iedereen die het rijexamen heeft gehaald een auto besturen. Maar wat als de auto door bijvoorbeeld plotseling remmen of door regen of sneeuw de grip op de weg verliest? Tijdens deze slipcursus leer en oefen je de belangrijkste lessen in een ongevalssituatie. Om de controle over de auto te blijven houden is het belangrijk dat je leert waarom de auto zijn grip verliest, hoe je hierop kunt anticiperen en hoe je moet handelen.

Oefeningen in de slipcursus
We starten de dag met een stukje theorie. Hierna breng je de theorie in praktijk de verschillende manieren van remmen, werking van het ABS- en ESP-systeem, correcte achterwielslip, onderstuur / overstuur en uitwijken te leren. Zo leer je een noodstop te maken op zowel normaal als glad asfalt, maak je kennis met het gevaar van aquaplaning en wordt er een remwegdemonstratie gegeven.

Goed om te weten
Voor deelname dien je vooraf te reserveren. Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gereden. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt. Je kunt je eigen risico van 1000,- afkopen voor 10,-.Locatie
Keuze uit Eindhoven, Etten-Leur, Leeuwarden en Poeldijk.

Details
Aantal personen: 1
Duur: 2 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• 2 uur durende slipcursus
• Leer de auto onder controle houden
• Leiding van professionele instructeur
• Inclusief theorie en oefenmomenten
• Vanaf 18 jaar in combinatie met een geldig rijbewijs B
• Er is een eigen risico van 1000,-
• Annuleringsverzekering van 10,-