Tandemtocht Kind & Ouder over de Veluwe

Tandemtocht Kind & Ouder over de Veluwe

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Actief met je vader of moeder op een tandemfiets
Wat is er fijner voor een kind dan lekker op stap te gaan met hun vader of moeder? En als dat ook nog kan op een spannende tandem, een fiets voor twee, dan kan de dag eigenlijk niet meer stuk! Ga mee op deze tandemfietstocht door Nationaal Park Veluwezoom en geniet van de rijke natuur. Wie geef jij dit gezellige uitje cadeau?

Stippel je route uit en ga met een tandem op stap
Je kunt met een ouder- en kindtandem een morgen of een middag gezellig met z’n tweetjes op stap. Het opstappen is even lastig, maar daarna is het samen genieten van een prachtige fietstocht door Nationaal Park Veluwezoom en omgeving. Het kind gaat voorop zodat hij kan remmen, sturen en de fietsroute bepalen. Met alle fietsknooppunten kunnen jullie gemakkelijk een eigen route uitstippelen. Of laat je kind kiezen voor de speciale prins & prinsessentocht!

Tandem teamwork in Nationaal Park Veluwezoom
Fietsen op een tandem is echt teamwork. Je rijdt écht samen en je communiceert veel meer. Daardoor bereik je de eindbestemming echt met elkaar. Trap samen tegen de bult op, stap af om te genieten van het uitzicht en suis daarna met een enorme snelheid de heuvel af. Dat is heerlijk rondfietsen door de bossen en over de hei van de Posbank. Op de paarsgolvende heuvels leer je elkaar weer eens van een andere, sportieve kant kennen. Echt even ‘quality time’ in een natuurgebied met ouder en kind!

Locatie
Veluwezoom

Details
Aantal personen: 2
Duur: dagdeel, 3 uur
Beschikbaar: Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Na reservering ontvang je de contactgegevens per mail en kun je met de organisator een datum af spreken.

Extra
• Speciale tandemfiets
• Voor 1 kind en 1 volwassene
• Door Nationaal park Veluwezoom
• Qualitytime & teamwork
• Fietsknooppunten en Prins en Prinsessenroute