Tjaberings Centrum - Cursus & Workshop

Tjaberings Centrum - Cursus & Workshop
<
Tjaberings Centrum - Cursus & Workshop
Tjaberings Centrum - Cursus & Workshop
Tjaberings Centrum - Cursus & Workshop
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

Shin-Do: leer je innerlijke kracht kennen en gebruiken
Shin-Do leert je om zonder strijd, vol energie en krachtig in het leven te staan. Dat is wonderbaarlijk eenvoudig met de vier principes van Ki waarmee je in deze training gaat oefenen. Je zult ervaren hoe je innerlijke kracht op kunt wekken en direct toe kunt passen in je dagelijks leven. Ook krijg je inzicht in hoe mensen en hun energieveld op elkaar reageren en hoe je voorkomt dat je 'leeg loopt' in sommige contacten en situaties. De basis in de training is vriendelijkheid voor jezelf en de ander. Een waardevolle en leuke training waar je zowel privé als in je werk bij het UMCG veel aan zult hebben!

Gebruik je persoonlijk budget
Shin-Do helpt je om met meer energie en balans je werk te kunnen doen. De training past binnen de doelstellingen van het persoonlijk budget ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Informeer dan ook bij je leidinggevende of P&O voor de mogelijkheden voor vergoeding vanuit je persoonlijk budget.

Praktisch
De Shin-Do training wordt gegeven als weekendcursus van twee hele dagen of als avondcursus verspreid over vier avonden. De cursuslocatie is in de stad Groningen aan de Noorderhaven of in de Heesterpoort. De cursussen zijn geschikt voor medewerkers van het UMCG in alle functies en op alle niveaus. Shin-Do is ook zeer geschikt als teambuildingsactiviteit, voor een teamdag of als scholingsactiviteit. De training kan dan als compacte ééndaagse training op locatie gegeven worden.

Adres
Noorderhaven 57
9712VJ Groningen
Groningen
Nederland

Kijk op de website van het Tjaberings Centrum voor meer informatie.

Telefoonnummer: 06 - 307 590 48

Website: www.tjaberingscentrum.nl