Voordelig sporten bij SportCity!

Voordelig sporten bij SportCity!
<
Voordelig sporten bij SportCity!
Voordelig sporten bij SportCity!
Voordelig sporten bij SportCity!
>

Log in om meer informatie van deze aanbieding te zien

Je moet ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Inloggen

SportCity

De enige all inclusive sportclub waar jouw resultaat centraal staat. Met behulp van je eigen beweegplan op maat werk je in een kwalitatieve en comfortabele omgeving naar die platte(re) buik, een betere conditie of het eenvoudiger tillen van de boodschappentassen. Natuurlijk met de 100% resultaatgarantie!

SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder een gezellige horeca, kinderopvang en wellnessfaciliteiten. Alle medewerkers doen er alles aan om het je naar de zin te maken, of je nu druk aan het sporten bent óf ontspant in het mooie SportCity Café.

Maak gebruik van de fitness, stel met de instructeurs je eigen Personal Fitplan op of doe mee met de leuke en effectieve groepslessen en kom daarna heerlijk tot rust in de sauna.

Enthousiast? Meld je direct aan via www.bedrijfsfitnessonline.nl/wegnahetwerk. Twee werkdagen na de aanmelding als lid kun je je lidmaatschapspas al ophalen bij de door jou gekozen club. Breng bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee en je kunt meteen sportief aan de slag.

Let op! Je dient bij jouw aanmelding altijd de volgende code in te vullen: Wegnahetwerk!
Deze code vul je in op het aanmeldformulier in het veld “referentienummer”. Alleen dan kan jouw aanmelding worden voltooid.

Al lid? Ook als je al klant bent bij een sportlocatie kun je je aanmelden bij BedrijfsFitnessOnline. Je abonnement wordt dan omgezet naar het kortingstarief. Snel doen natuurlijk! De korting geldt niet met terugwerkende kracht.

Vestigingen
Kijk voor de vestigingen op de website www.bedrijfsfitnessonline.nl/wegnahetwerk.