070 - 413 21 56

Ontdek onze

PV subverenigingen

COMPAZG

CompAZG is de multimediavereniging van het UMCG.

Leden van de Personeelsvereniging kunnen lid worden. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers (bestuursleden en actieve leden).

Seniorenvereniging

Senioren UMCG is de seniorenvereniging voor oud-medewerkers van het UMCG. Bij uitdiensttreding kan men lid worden van de vereniging. Ieder jaar wordt er een aantal activiteiten georganiseerd.

 

De Ontspanningscommissie

De Ontspanningscommissie van het UMCG organiseert activiteiten voor patiënten en medewerkers van het UMCG. 

Spekclub: U kunt elke maand sparen om vlees te kopen voor het einde van het jaar. 

UMCG Golf

UMCGolf werd als subvereniging van de personeelsvereniging (PV) van het UMCG in 2001 opgericht. Per 1 januari 2022 kwam aan de subvereniging een einde. Echter, de golfactiviteiten in het UMCG werden onder dezelfde naam ‘’UMCGolf’’ voortgezet als activiteit van de PV-UMCG. Alle toernooien en andere activiteiten vind je in de agenda.

Alle achtergrondinformatie vind je nog even op www.umcgolf.nl.   

APSAZ Volleybalvereniging

APSAZ is de volleybalvereniging van het UMCG. We zijn te herkennen aan onze tenues in de UMCG kleuren, donkerblauw met oranje en witte letters. Lijkt het je leuk om volleybal weer op te pakken of ben je een beginner? Kom vrijblijvend een paar keer meetrainen met één van onze teams en word lid van de gezelligste vereniging van Groningen!

nl_NLNederlands