Over de PV

Welkom op de site van de pv!

Op deze website vind je alle belangrijke informatie van de PV en al het aanbod waar jij als lid van de PV van kunt profiteren. Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen? Volg ons via Facebook en op Twitter of klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief!

PV Bestuur

Wie is wie?

PV Chalets

Er even lekker tussenuit!
Beschikbaar vanaf 8 januari.

PV Subverenigingen

Ontdek alle UMCG verenigingen!

Lid worden

Je kunt je aanmelden op Mijn InSite (het icoontje met de ‘I’ op de homepagina van Intranet). Onder Mijn Insite vind je de knop Personeelsvereniging. Hier kun je je aanmelden. De contributie is € 1,30 per maand en wordt ingehouden op het salaris.

PC Privé actie

PV UMCG organiseert in nauwe samenwerking met de multimediavereniging van het UMCG, een PC-privé actie. Leden van de PV kunnen via een renteloze lening, die door de Personeelsvereniging wordt verstrekt, de volgende artikelen aanschaffen in de CompAZG-winkel: pc, netwerkartikelen, beeldschermen en notebooks. Ook bestaat de mogelijkheid een bestaand systeem uit te breiden.

Om voor een lening in aanmerking te komen, kunnen leden zich laten plaatsen op een wachtlijst. Op dit moment is er nog ruimte.

Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de penningmeester van de Personeelsvereniging. Graag via e-mail: penningmeester@pv.umcg.nl. Hierbij moet u uw naam, personeelsnummer en telefoonnummer vermelden. Voor het bestellen van een PC bij CompAZG moet u de schriftelijke toestemming van de penningmeester van de PV meenemen.

Meer informatie kunt u verkrijgen in de CompAZG winkel of via e-mail: winkel@compazg.nl.

Voorwaarde

* Het minimum leenbedrag is € 250; het maximum leenbedrag is € 1.000
* De looptijd van de lening is maximaal 36 maanden
* Aflossingen worden door het UMCG ingehouden op het netto salaris
* Je bent lid van de PV