COMPAGZ

CompAZG jouw multimediavereniging

CompAZG bestaat inmiddels meer dan 28 jaar als subvereniging van de PV. We richten ons op multimedia; beeld, geluid, computers, gaming, enz. CompAZG heeft een eigen winkel in het UMCG. Deze winkel wordt gerund door vrijwilligers (medewerkers en gepensioneerden). De contributie voor CompAZG is sinds de oprichting nagenoeg gelijk gebleven. CompAZG heeft de volgende activiteiten:

 

Bemiddeling in de verkoop

We hebben kortingsafspraken met de Mediamarkt en Norrod Computers. In de CompAZG-winkel kun je een prijsopgave krijgen en bestellen. Uiteraard zijn er deskundige medewerkers aanwezig om uitleg te geven over de artikelen.

Verkoop verbruiksartikelen

leden kunnen kopen uit een ruim assortiment aan verbruiksartikelen. Zo hebben we op voorraad; printerpapier, cd-rom’s, dvd’s, batterijen, usb-stick’s, geheugenkaarten en dergelijke. Tevens verkopen we Ziggo artikelen tegen een gereduceerde prijs. Een overzicht van alle verbruiksartikelen vind je op onze internetpagina onder ons assortiment.

Verkoop afgeschreven apparatuur

CompAZG verkoopt afgeschreven computers en randapparatuur van het UMCG. Na gebruik van deze apparatuur in het UMCG, worden deze afgevoerd naar CompAZG. CompAZG controleert deze apparatuur en biedt deze tegen schappelijke prijzen aan.

Uitleen

We hebben een enorme collectie DVD’s (meer dan 6000 titels), Blu-Ray’s, 3D-films, games, luisterboeken en hardware. Als lid kun je gratis lenen uit deze collectie. Een overzicht van het hele uitleenassortiment kun je vinden op onze site onder uitleen.

Pc-privé actie PV

Na toestemming van de Penningmeester van de PV kun je in de CompAZG-winkel computer hardware bestellen. Zodra de bestelling binnen is gekomen, kun je dit ophalen in de CompAZG-winkel. Vervolgens zorgt de PV dat de factuur wordt betaald en maandelijkse inhouding op je salaris.

Persoonlijk budget

Bestellen van ICT apparatuur met je persoonlijk budget kan in onze winkel. Je hoeft de artikelen tevoren niet te betalen, wij zorgen dat de leverancier wordt betaald en dat het bedrag van de factuur in mindering wordt gebracht van je persoonlijk budget.

Vodafone abonnementen

In onze winkel kun je een Vodafone abonnement afsluiten. Als UMCG medewerker krijg je korting. In de winkel krijg je informatie omtrent prijzen en voorwaarden (wijzigen regelmatig). Verder moet je voor het afsluiten van een abonnement een aantal documenten meenemen, zie onze site onder kortingsacties, Vodafone.

Wil je lid worden van onze bloeiende vereniging, meld je dan aan op onze website.
CompAZG jouw multimediavereniging